אומרים שאחד העסקים הקשים ביותר לתחזוקה וניהול זה מסעדה, והאמירה הזו מגובה בניסיון, לימוד וטעייה של מאות אם לא אלפי אנשי מקצוע, חובבי המטבח והשירות, אשר ניסו, למדו וחלקו את הידע. השילוב של התחומים הדורשים הבנה וניהול שוטף במקום הם רבים במיוחד, ואם תחשבו על זה, שלא כמו חנויות אחרות, מסעדה היא ממש מפעל קטן, שכן את רוב העשייה עושים בו במקום, ומעבר לאספקה שוטפת של חומרי גלם, בעל מסעדה צריך לדאוג:
-לניקיון שוטף יומיומי – בפתיחה, בסגירה ובמהלך היום.
-ניהול העובדים – מעובדי המטבח, דרך הברמנים, המלצרים, הפיקולו, עובדי הניקיון, השליחים, מחלקי הפליירים ועוד.
-לבקרת האיכות על המנות – שלא תצא מנה שלא עומדת בסטנדרטים שקבעה המסעדה, שכן שם טוב קשה לרכוש, וקל לאבד.
ניקוי ארובות ומנדפים, עבודה עם ציוד תקין, ודאגה כי הצוות יהיה חייכני ושמח זה חלק מהעניין, ודבר שמתקבל באהבה אצל אלו שבוערת בהם התשוקה לבישול ומסעדנות.
הורדת הנטל והסתכלות לטווח ארוך
לא ניתן לנהל עסק שלם בסדר גודל של מסעדה, אפילו קטנה במיוחד, לבד. היכולת להאציל סמכויות, ובכך להוריד מגבכם חלקים עיקריים בנטל של הניהול השוטף של העסק הם מתנות גדולות מאוד. בחירה נבונה של עובדים יעילים, ציוד מקצועי ללא פשרה, ועבודה עם חומרי גלם נכונים יתנו לכם שקט נפשי ומרחב לתמוך בגדילה והשגשוג של העסק. הסתכלות לטווח ארוך היא עניין של חובה לכל מי שרוצה להצליח בעסקים, ולא רק בעסקי המסעדנות. במסעדה שלכם, דבר שיכול לחסוך לכם כסף רב והרבה כאב ראש זו הדאגה מראש לכלי העבודה מכל הסוגים. ישנם דברים שקל להחליף, וכשכוס נשברת, מוציאים נוספת מהמחסן. המנדף שלכם הוא לא דבר שאתם רוצים לשבור, ובטח שלא להחליף. המענה על שני הצרכים הללו על ידי שירות מתמחה – הורדה מהנטל הניהולי והדאגה לטווח ארוך לעסק שלכם, נענית על ידי שירותים חיצוניים, מורידים לכם מהרשימה את אחד הדברים החשובים ביותר לתפקודו השוטף של המטבח.
מדוע לבצע ניקוי של המנדף בצורה מקצועית?
גם אם עובדי המטבח אחראים לניקיון המטבח, וגם אם מדובר באיש ניקיון אשר אחראי על ניקיון המסעדה כולה, כשיש הרבה דברים לנקות, הדעת מתפזרת. מנדף הוא מהדברים הדורשים תשומת לב מיוחדת, שכן אם הוא נסתם או מתקלקל, השהות במטבח עלולה להפוך לבלתי אפשרית. במסעדות רבות גם חלל המסעדה עצמו עלול למצוא את עצמו מלא בענן של עשן וריחות בישולים חזקים מדי עם מנדף לא נקי. לכן עבודה ממוקדת עם חברת שירותי ניקיון ועם איש מקצוע שמתמחה בעבודה זו יחסוך לכם זמן, כסף ודאגות לאורך זמן.
צרו קשר עוד היום על מנת לקבל הצעה לניקוי מנדפים במסעדה שלכם… 1800-80-40-44.
טופ פוליש: חברת הניקיון המובילה!